10/2 Compleo föredragshållare på HR-dagarna 2023 i Uppsala

2023-01-17

Ingrid 06 org Done WEBB

"Komplexa personalärenden – när standardlösningarna inte räcker"


TID: 10 februari 2023 klockan 13:15–13:40
PLATS: HR-dagarna i Uppsala (Uppsala konsert och kongress, Vaksala torg 1)
MEDVERKANDE: Ingrid Göransson, Compleo och Mårten Bjurströmer, WiljaGruppen

INNEHÅLL: Har du erfarenhet av komplexa personalärenden som kräver mer än standardlösningarna? Ni kanske har ”provat allt” utan önskat resultat. Ibland är det svårt att ringa in vad problemet egentligen är i ett personalärende. Sen, hur hittar man konstruktiva vägar framåt?

Detta föreläser Ingrid och Mårten om under HR-dagen i Uppsala 10/2 2023. Båda har specialistkompetens och yrkeserfarenhet inom området.

Välkommen att lyssna kostnadsfritt på plats på mässan!

Kontakt: ingrid.goransson@compleo.se

Mer om HR-dagarna i Uppsala 2023: https://marknadsrespons.se/eve...
HR-dagen i Uppsala 10/2 2023


Ingrid Göransson är konsult på Compleo som är specialister på komplexa personalärenden och förstärkt stöd i omställning. Våra uppdragsgivare är företag, omställningsorganisationer, företagshälsor och privatpersoner. Det som skiljer oss från andra leverantörer är vår specialistkompetens inom NPF och funktionsnedsättningar i arbetslivet. Vi vet vilka utmaningar de kan innebära på en arbetsplats, men också hur man hittar vägar framåt.
Kontakt: ingrid.goransson@compleo.se

Mårten Bjurströmer är en erfaren chef inom socialt arbete. Han har mer än tjugofem års erfarenhet av att leda medarbetare och hantera olika typer av personalärenden. Idag är han anställd inom WiljaGruppen med inriktning på strategisk utveckling och som utbildare inom Supported Employment hos Misa kompetens.